top of page

KÖP &
LEVERANSVILLKOR

PRISER OCH AVGIFTER

Priserna är angivna exklusive frakt. Fraktkostnaden tillkommer på alla beställningar, beroende på vikt. Vill du göra större beställningar kontakta mig via e-post eller telefon.


Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Sekretess

SEKRETESS

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpevillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister. Snällfäll tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp. Ingen obehörig har tillgång till mitt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part.

 

Alla beställningar levereras med PostNord. Normalt sker leverans inom tio dagar efter beställningen inkommit.

 

Ej uthämtade paket
Skulle paketet inte hämtas av mottagaren kommer den att returneras och beställaren debiteras på 250 kr plus fraktkostnaderna. Beställningen kommer då att annulleras.

Betalning

BETALNING

Förskottsbetalning med Swish.

Betala din order direkt via din smartphone med Swish

Vid val av betalsätt Swish måste du öppna Swish appen i din telefon. Följ därefter instruktionen i telefonen för att genomföra köpet. Du godkänner köpet med Mobilt BankID och får direkt en bekräftelse på betalningen. Notera att du även måste ha ett giltigt Bank-id installerat för att kunna genomföra ett köp genom Swish. Pengarna dras samtidigt från ditt anslutna konto. För att skaffa Swish kontakta din bank eller läs mer på www.getswish.se

Mitt Swish nummer är: 076-8486030

Ange ditt namn som meddelande vid betalning.

bottom of page